maanantai 18. huhtikuuta 2011

Ömeising reis II

Kuopion kulttuuriväki on pistänyt hynttyyt yhteen liikuntapuolen ihmisten kanssa ja järjesti taas näin kevään korvalla ammattikorkeakoulun ja yliopiston opiskelijoiden Ömeising reis –tapahtuman, joka kokosi yhteen yli 130 opiskelijaa. Viola Rantasikalan ohjauksessa he harjoittelivat pienen kohtauksen näytelmästä teatterilla, musiikkikeskuksella oli luvassa sävellyksen tekeminen ja sen nauhoittaminen, taidemuseolla etsittiin alusvaatteita, Valkeisenlammella oli luvassa polkuautokilpailu ja kaupungintalolla piti tehdä keppihevonen ja suorittaa sillä pieni tehtävärata. Mis Kuopio toimi tapahtuman emäntänä ja juonsi yhdessä Violan kanssa kinkereiden loppuhuipennuksen ravintola Introssa.

Keppihevostyöpaja oli kirkkomuseon vastuulla ja se toteutettiin yhdessä palveluneuvoja Päivi Virosen kanssa. Tämä rasti, kuten kaikki muutkin, oli taas oikein onnistunut. Keppihevosista tuli joukkueiden maskotteja, jotka nimettiin. Kuulin, että niille sävellettiin lauluja ja sepitettiin elämäkertoja. Kivaa siis oli. Tässä muutamia harjoittelijamme Jatan (hän kantoi päävastuun rastin ohjaamisesta) ottamia kuvia rastiltamme sekä palautetta, jota sain sähköpostiini tapahtuman jälkeen.





Mis Kuopio (Johanna Keinänen) kävi tekemässä lyhyen raportin hevoshommasta. Raportit eri rasteilta nähtiin koosteena illan lopputapahtumassa.



Renkaan läpi pujottelua


Vesiesteen ylitys toteutettiin monin eri tyylein.

Ja tässä ne palautteet:

Kauneimmat kiitokseni kaikille onnistuneesta eilisestä. Tunnelma ja ilma olivat mitä mainioimmat. Ja tärkeintä, että opiskelijat viihtyivät ja saivat Kuopion kulttuuri- ja liikuntatarjonnasta positiivisen mielikuvan eteenpäin välitettäväksi.Kerrottehan kiitoksia eteenpäin yksiköissänne muille tapahtumaan osallistuneille.

SAVOTTAlta myös iso käsi kaikille järjestäjille ja tapahtumassa mukana olleille! Illan aikaan tullut opiskelijapalaute oli ylitse pursuavaa.Viola ei ole vastannut soittopyyntöihin, joten pitää varmaan taas odottaa ja unelmoida vuoden ajan ;-)
Vuoden 2012 Ömeising Reisiä odotellessa....

Kiitokset myös ylioppilaskunnan puolelta, muutama tuutori on päivän mittaan tullut kehumaan eilistä meininkiä. Järjestelyt olivat selkeästi suurella sydämellä ja ammattitaidolla hoidettu, kiitos kaikille mukana olleille.

Kiitokset myös Intron puolesta. Vaikkei eilinen ilta työhön ja vaivaan nähden näin yrittäjän näkökulmasta nyt kovin kannattava ollutkaan, olemme mielellämme ensi vuonnakin mukana. Syy tähän on selkeä: eilen oli iltatapahtumassa tosi hyvä meininki. Oli kiva olla mukana.

Tapasin ohimennen tuossa Viola Rantasikalaa ja hän pyysi kauttani välittämään lämpimät yhteistyöterveiset kaikille! Oli kuulemma "lämmintä ja järkyttävän hienoa olla lähellä opiskelijoita ja yhteistyökumppaneita".Viola pyysi myös välittämään vielä pääsiäistervehdyksensä teille (?!) : "Narsissit kukkii ja niin Minäkin" . Mitä lie tarkoittanut.

Meillä hyristiin töissä vielä tänäänkin hymyssä suin eilisen muistoissa.
Teatterilla teemme koonnin pisteemme toimivuudesta ja kehitysideoista ja tuomme ne mukanamme yhteiseen palautesessioon toukokuussa!

Kiitos myös Mis Kuopion puolesta-hieno meininki oli!

Parahin, loistava Ööööömeising Reis -tiimi! Kauneimmat kiitokseni kaikille onnistuneesta eilisestä. Tunnelma ja ilma olivat mitä mainioimmat. Ja tärkeintä, että opiskelijat viihtyivät ja saivat Kuopion kulttuuri- ja liikuntatarjonnasta positiivisen mielikuvan eteenpäin välitettäväksi. Kerrottehan kiitoksia eteenpäin yksiköissänne muille tapahtumaan osallistuneille.

Tylsää tässä hauskuudessa oli se, että en itse päässyt paikalle. Vietin tämän illan sairaana kotosalla… plääh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti