perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kirkkomuseo kesämökkeilee Taidetorilla 23. - 24.7.

Loman alkaminen tarkoittaa aina pientä hässäkkää. Asiat on saatava siihen tilaan, että on hyvä jäädä lomalle huolettomin mielin. Minun on enää laitettava puhelimeen poissaoloviesti, niin kaikki on hoidettu mallilleen ennen kahdeksan (!!!!) viikon loman alkua. Huikean pitkänm loman katkaisee keikka taidetorilla, josta alla hieman lisää. Tulkaa tervehtimään minua taidetorille ja palaan blogini pariin elokuussa.

Miten perinteinen karjalainen tekstiili, käspaikka, muuntautuu helmirannekoruksi? Kuinka diakehyksestä tehdään avaimenperä, rintakoru tai jääkaappimagneetti?


Käspaikkarannekoru työn alla. Kuva: Jatta Matsi

Suomen ortodoksinen kirkkomuseo jalkautuu jälleen Kuopion matkustajasataman Taidetorille, jossa voit osallistua työpajoihin ja tehdä käspaikkarannekoruja tai antaa uuden elämän vanhalle diakehykselle. Myyntipiste tarjoaa monenlaisia löytöjä: ikonikortteja, kirkkotekstiilikankaista valmistettuja rintakoruja, korviksia ja nappeja, hopearistejä, tuohuksia ja julkaisuja.

Taidetori 2011 on Kuopion kaupungin tuottama tapahtuma, jossa voi osallistua työpajoihin, seurata käsityöläisiä työssään tai tehdä löytöjä muotoilijoiden, käsityöläisten tai MYLLYN taiteilijoiden työhuoneilta.

Taidetori on avoinna 15.7. – 31.7. joka päivä klo 12 – 20

www.taidetori.com

1 kommentti:

  1. Minä voisin joku maanantai mahdollisesti tulla taidetorilla pistäytymään :)

    VastaaPoista