keskiviikko 9. joulukuuta 2009

H&M valloittaa maailmaa

Eilen puhelinlinjat olivat kuumana, kun pidin yhteyttä, en joulupukin, vaan Tomi Työnjohtajan, Heikki Pienoismallimiehen ja Tulitikkutehtailijan kanssa. Tänään pitäisi saada langanpäähän Heijastin Henkilö. Nämä tyypit eivät antamistani nimistään huolimatta ole peräisin Tomi Traktori -sarjasta, vaan todellisesta elämästä. Tomi Työnjohtajan kanssa pidimme huolen siitä, että täällä jatkuvat räjäytystyöt eivät aiheuta vaaraa kokoelmillemme. Pienoismallimiehen kanssa hioimme apurahahakemusta. Jos rahahanat aukeavat, saamme toteutettua museostamme kosketeltavan pienoismallin. Pitäkäähän peukkuja! Tulitikkutehtailijan ja Heijastin Henkilön kanssa tehtävän yhteistyön tuloksia voitte tulevaisuudessa ihastella Museokaupassamme.

Myymälämme valikoimaan tulee hienoja tuotteita laidasta laitaan. Myös museon sisäinen tuotekehittelytiimi H&M (Henna & Marja) on aloittanut työnsä. Tuotekehittelytiimin perusajatuksena on tuunaus ja kierrätys. Jos teillä sattuu olemaan ylimääräisiä diakehyksiä, niin tuotekehittelytiimi ottaa niitä ilomielellä vastaan.

Myymälän aukeamista odotellessa voitte tulla ostoksille museoomme 31.1. Järjestämme silloin paikallisen Pakkaspäivätapahtuman yhteydessä kirpputorin museomme aulatiloissa. Tapahtuman aikana asiakkaat saavat kokeilla kirkonkellon soittamista, tutustua Arkkipiispan kotikirkkoon ja nauttia pientä purtavaa, jonka myynnistä vastaa Kuopion ortodoksisen seurakunnan Lapsi- ja nuorisotyötoimikunta. Kirpputorin tuotto käytetään ikoneiden konservointiin. Mikäli haluatte osallistua konservointikuluihin, niin voitte tuoda meille hyväkuntoista kirpputoritavaraa. Soittakaa minulle ennen kun tuotte tavaraa. Numero löytyy kirkkomuseon nettisivuilta. Pyörillä, jalan ja miestemme kyydeillä töihin kulkevina meillä ei valitettavasti ole mahdollista tulla noutamaan lahjoituksianne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti