torstai 16. joulukuuta 2010

Alan vaihto?

Sain eilen kirjeen, joka oli osoitettu Suomen ortodoksisen kirkollishallituksen seurakuntapuutarhurille. Vaikka välillä työni tuntuu puurtamiselta, niin en kuitenkaan ole ajatellut heittää kirvestä kaivoon ja vaihtaa alaa. En varsinkaan puutarhuriksi. Puutarhurin homma olisi varmasti ihana, mutta minusta ei olisi siihen. Pidän kyllä luonnosta ja ulkoilmasta, mutta tunnistan lähinnä voikukan ja päivänkakkaran. Kaikki havupuut on minulle kuusia.

Kirjeen päätyminen minulle johtunee siitä, että olen ollut aktiivisesti mukana rakennuksemme pihasuunnittelussa. En niinkään istutuksien osalta, vaan huolehtimassa saavutettavuuden parantamisesta, jossa pihamaa on keskeisessä osassa. Museolehtorin työnkuvaan kuuluu paljon asioita enkä pane pahakseni tätä puutarhurin titteliä, vaikka sen alan ammattilaisilla voisi olla jotain sanomista asiaan.

2 kommenttia:

  1. No minä jo otsikon nähdessäni meinasin säikähtää... Vai puutarhuritittelin olet jo saanut :P Onko kirkollishallituksella edes seurakuntapuutarhuria,vai onko sellainen suunnitteilla tulevan pihan myötä?

    VastaaPoista
  2. Meille tulee silloin tällöin kirjeitä henkilölle nimeltä Ovii Vainko :-) Oikeasti Outi Vainio ei totisesti ole pelkkä ovi, vaan paljon merkittävämpi elementti museossamme.

    VastaaPoista